Weet Ik Veel Gemist

imagesHeb je deze week een aflevering van Weet Ik Veel gemist? Dan kun je deze altijd nog online terugkijken. Dit kan onder meer via deze website. Hier kan je heel gemakkelijk en snel een gemiste Weet Ik Veel aflevering online terugkijken. Je hoeft dus niets van deze quiz te missen en kunt al snel je algemene kennis testen.

Weet Ik Veel online terugkijken

De televisiequiz Weet Ik Veel wordt uitgezonden op RTL4. De presentatie is in handen van Linda de Mol. In de quiz test zij de algemene kennis van Nederland. Dit doet zij onder driehonderd studenten en drie bekende Nederlanders. Zij krijgen vijftig kennisvragen voorgeschoteld over onder meer wetenschap, sport, topografie en muziek. Het zijn allemaal meerkeuzevragen. De Nederlander die het beste heeft gepresteerd en de beste student gaan dan door naar de finale. Hier proberen ze een zo hoog mogelijk geldbedrag te verzamelen. De student krijgt dan 25 procent van het geldbedrag dat de bekende Nederlander wint. Tijdens de uitzending kun je als kijker ook winnen door via de Weet-Ik-Veel-app mee te doen met de quiz. Als je graag naar Weet Ik Veel kijkt en een keer een aflevering gemist hebt dan kun je deze gemiste aflevering altijd nog online terugkijken.

Altijd Weet Ik Veel online terugkijken

Weet Ik Veel wordt elke zaterdagavond uitgezonden om half negen. Als je rond dit tijdstip wat anders te doen had en hierdoor de aflevering gemist hebt dan kan je deze altijd online terugkijken op je laptop. Dit kan je doen via een website die het programma online hebben geplaatst. Verder kun je een gemiste Weet Ik Veel aflevering ook online terugkijken op je tablet. Dit kan je doen via een speciale app die je kunt downloaden. Er is dus altijd wel een mogelijkheid om een gemiste Weet Ik Veel aflevering online terug te kijken.