The Voice Of Holland Gemist

the-voice-of-holland-coaches-pfHeb je de laatste uitzending van The Voice Of Holland gemist? Dan wil je deze gemiste aflevering natuurlijk heel graag weer terugzien. Dit kan je gelukkig altijd online doen. Een gemiste aflevering van The Voice Of Holland kun je hier, op uitzendinggemist.org, weer snel terugkijken. Door The Voice Of Holland online weer terug te kijken, ben je weer helemaal op de hoogte. Je weet dan welke kandidaten er zijn afgevallen en wie er door zijn naar de volgende ronde.

Online The Voice Of Holland terugkijken

The Voice Of Holland wordt sinds september 2010 uitgezonden door RTL4. Het programma is bedacht door John de Mol en Roel van Velzen. Het programma is zo succesvol dat de programmaformule wereldwijd werd verkocht. Ben Saunders won het eerste seizoen, de winnares van het tweede seizoen was Iris Kroes, een jaar later won Leona Philippo en het laatste seizoen was dit Julia van der Toorn. In 2012 won het programma de Gouden Televizierring. The Voice Of Holland wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé, Wendy van Dijk, Winston Gerschtanowitz en Jamai. De coaches zijn Marco Borsato, Ilse DeLange, Ali Bouali en Trijntje Oosterhuis. The Voice Of Holland bestaat uit vier fases. Dit zijn de productiefase, de blind autitions, the Battles en het liveprogramma. De productiefase is niet op de televisie te zien. Hierin worden de zangers geselecteerd. Als je een keer een aflevering van The Voice Of Holland gemist hebt en deze heel graag terug wilt zien, dan kan je dit altijd online doen. Je kunt de gemiste aflevering dan terugkijken op een door jou gewenst moment.

The Voice Of Holland terugkijken op je laptop

Als je The Voice Of Holland gemist hebt dan kun je deze gemiste aflevering online terugkijken op je laptop. Dit kan je doen via tal van websites. Op uitzendinggemist.org geven wij je een aantal handige tips hoe je het programma terug kunt zien.

The Voice Of Holland terugzien op je tablet

Je kunt een gemiste aflevering van The Voice Of Holland ook online terugkijken op je tablet of je smartphone. Dit kun je doen door een van de vele apps te downloaden. Zo kun je op de bank, met je tablet bij de hand, genieten van een aflevering van The Voice Of Holland.