VI Afleveringen

Heb je een keer een van de VI afleveringen gemist op maandag- of vrijdagavond? Dan wil je deze aflevering natuurlijk graag terugzien. Als je een van de VI afleveringen gemist hebt en deze terugziet dan kan je ook lachen om de grappen van Genee, van der Gijp en Derksen. Verder blijf je ook op de hoogte van het belangrijkste voetbalnieuws. Door een van de gemiste VI afleveringen online terug te kijken, ben je weer up to date. Jij kunt dan ook gewoon weer meepraten met je vrienden en collega’s over het laatste voetbalnieuws.

Altijd online VI afleveringen terugkijken

VI wordt sinds 2008 uitgezonden. Het programma is zeer populair en won in 2011 zelfs een Televizier Ring. In de VI afleveringen wordt het laatste voetbalnieuws besproken. Vaste presentators van het programma zijn Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Zij ontvangen elke weer een bekende gast uit de voetbalwereld aan tafel. Verder worden er in de VI afleveringen ook samenvattingen van wedstrijden uit de Jupiler League besproken en wordt er aandacht besteedt aan het amateurvoetbal. Als jij ook graag naar VI kijkt, maar een keer een van de VI afleveringen hebt gemist dan kun je deze gemiste aflevering altijd weer online terugzien. Op uitzendinggemist.org geven wij je handige tips hoe je dat kunt doen.

Gemiste VI afleveringen online terugzien

Als je een van de VI afleveringen gemist hebt dan kun je deze gemiste aflevering altijd weer terugzien via je laptop of je smart-tv. Daarnaast kun je de gemiste VI afleveringen ook weer terugzien op je tablet of smartphone. Hier kun je weer een van de speciale apps voor downloaden. Er zijn dus tal van mogelijkheden om gemiste VI afleveringen terug te kijken.

Online VI afleveringen terugkijken

Als je de VI afleveringen graag volgt, maar een keer een aflevering hebt gemist dan kan je de gemiste uitzending van VI gelukkig altijd weer online terugzien. Als je een van de VI afleveringen gemist hebt dan kun je deze gemiste aflevering dezelfde avond, na de uitzending, al weer terugkijken op je laptop, tablet of smartphone. Je hoeft dus niets te missen van dit programma en je kunt de volgende dag gewoon meepraten met je collega’s of vrienden over de aflevering.