Utopia Gemist

logo-utopiaHeb je gisteren de aflevering van Utopia gemist? Kijk deze dan online terug via uitzendinggemist.org. Hier kun je heel eenvoudig een gemiste Utopia aflevering terugkijken. Door deze gemiste uitzending terug te zien weet jij weer hoe het er met de deelnemers aan toe gaat.

Utopia online terugkijken

Het realityprogramma Utopia is te zien op SBS6. In dit programma wordt een groep van vijftien mensen gevolgd die een jaar lang in hun eigen levensonderhoud moeten voorzien. Utopia is een variant op de realityprogramma’s De Gouden Kooi en Big Brother. De deelnemers van Utopia verblijven 24 uur per dag en zeven dagen per week op een afgesloten stuk terrein. Ze mogen contact met hun familie en vrienden onderhouden via brieven en ze mogen één keer tijdens hun verblijf drie uur lang hun familie ontvangen. Ze mogen het terrein alleen verlaten bij een noodgeval. Het is de bedoeling dat ze in een jaar de ideale samenleving bouwen. Als je dit realityprogramma graag volgt, maar een keer een Utopia aflevering hebt gemist dan kun je deze altijd nog online terugkijken. Dit kan op tal van manieren.

Utopia terugzien op je laptop of tablet

Als je een aflevering van Utopia gemist hebt dan kun je deze gemiste aflevering onder meer terugkijken op je laptop of smart-tv. Er bestaan tal van websites waarop je gemiste uitzendingen van Utopia terug kunt zien. Verder is het ook mogelijk om een gemiste Utopia aflevering terug te kijken op je tablet of je smartphone. Dit kun je doen door een speciale app te downloaden. Kortom; er is dus altijd wel een mogelijkheid om een aflevering van Utopia online terug te kijken.

Snel Utopia terugkijken

Utopia wordt elke avond om half acht uitgezonden op SBS6. Als je rond dat tijdstip wat anders te doen had, zoals sporten, eten of werken, dan kun je de gemiste Utopia aflevering altijd nog online terugzien. Dit kan zelfs nog op dezelfde avond van de uitzending. Door Utopia online terug te kijken, ben jij weer op de hoogte van de ontwikkelingen in dit realityprogramma.