TV Show Gemist

tros-tv-show-1.622.414.sHeb je de afgelopen week een uitzending van de TV Show gemist? Dan kun je deze gemiste aflevering gelukkig altijd nog online terugkijken. Door de TV Show online terug te zien kun jij meepraten met je collega’s of vrienden over de bijzondere gasten die in dit programma verschenen.

Online de TV Show terugkijken

De TROS TV Show is al vanaf 1981 op de Nederlandse buis te zien. Het programma telt inmiddels 33 seizoenen. De eerste uitzending van de TV Show was op 6 november 1981. De TV Show wordt al sinds de eerste uitzending gepresenteerd door Ivo Niehe. Het programma wordt uitgezonden op Nederland 1. Al sinds het begin van het programma ontvangt Ivo Niehe geregeld wereldsterren. Er zijn al vele honderden gasten bij de presentator langs gekomen. Naast de TV Show presenteert Ivo Niehe ook de TV Show op Reis. Hierbij bezoekt de presentator de gasten zelf. Vanwege het feit dat hij veel talen beheerst is het voor Niehe mogelijk om veel buitenlandse gasten te bezoeken. Als je graag naar de TV Show kijkt, maar de laatste aflevering hebt gemist, dan kun je deze uitzending altijd nog online terugkijken.

De TV Show terugkijken op je laptop of tablet

Als je de TV Show gemist hebt dan kun je de gemiste uitzending op veel manieren terugkijken. Zo kun je dit doen met je laptop, desktop of smart-tv. Er zijn tal van websites waarop je de gemiste uitzending online terug kunt kijken. Hier op uitzendinggemist.org geven wij je tal van tips. Verder is het ook mogelijk om een gemiste TV Show uitzending terug te kijken op je tablet of smartphone. Dit kan je doen door een van de vele speciale apps te downloaden. Dankzij de vele mogelijkheden is het dus altijd wel mogelijk om een gemiste aflevering van de TV Show terug te kijken.