Syndroom Gemist

syndroom_achterHeb je afgelopen donderdag de aflevering van Syndroom gemist? Dan kan je deze snel online terugkijken. Dit kan je doen via uitzendinggemist.org. Via deze website kun je afleveringen van tal van programma’s terugkijken, zoals Syndroom. Door hier de laatste aflevering van Syndroom terug te zien, kun jij ook genieten van de dromen die Johnny de Mol waarmaakt.

Syndroom online terugkijken

In het programma Syndroom van RTL4 helpt Johnny de Mol om de dromen, ambities of fantasieën van mensen met een verstandelijke beperking te realiseren. In elke aflevering worden de dromen van drie mensen behandeld. Dit zijn mensen met het syndroom van Down, een autistische stoornis of een ander syndroom. Als je graag naar Syndroom kijkt, maar een keer een aflevering gemist hebt dan kan je deze gemiste Syndroom aflevering heel eenvoudig online terugkijken.

Syndroom terugkijken op je laptop

Als je de laatste aflevering van Syndroom gemist hebt dan kun je deze online terugzien op je laptop of via je smart-tv. Dit kun je doen via een van de vele websites waarop je gemiste uitzendingen terug kunt kijken, zoals uitzendinggemist.org. Hier kun je de gemiste Syndroom aflevering heel snel en eenvoudig online terugzien.

Syndroom terugkijken op je tablet

Verder is het ook een optie om een gemiste aflevering van Syndroom online terug te kijken op je tablet of je smartphone. Dit kun je eenvoudig doen door een speciale app te downloaden. Aangezien je een gemiste aflevering van Syndroom terug kunt kijken met je laptop, tablet of smartphone is er dus altijd wel een manier om de laatst gemiste aflevering online terug te zien.

Snel Syndroom terugzien

Syndroom wordt elke donderdagavond om half tien uitgezonden. Als je rond dat tijdstip wat anders te doen had, zoals werken, sporten of slapen, dan kun je de gemiste Syndroom aflevering altijd nog online terugkijken. Dit kan zelfs al op de avond van de uitzending. Je hoeft dus nooit lang te wachten om een gemiste Syndroom aflevering online terug te zien.