Radar Gemist

radartrosLaatst een aflevering van Radar gemist? Dan kan je deze aflevering weer online terugkijken. Dit kun je doen via uitzendinggemist.org. Door de gemiste aflevering van Radar online terug te kijken, mis jij helemaal niets van dit consumentenprogramma. Je weet dan weer welke organisatie een warme of een koude “douche” heeft gekregen.

Radar online terugkijken

In het consumentenprogramma Radar worden misstanden behandeld en er wordt geprobeerd hier een oplossing voor te vinden. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Consumentenzaken worden afgewisseld met confrontaties en discussies met de gasten in de studio. Radar zet zich in voor een betere consumentenbehandeling door bedrijven en de overheid. Een bekend onderdeel van Radar is de warme of koude “douche”. Voor dit onderwerp kunnen kijkers een bedrijf nomineren met een goede of slechte service. Ben je benieuwd welk bedrijf een koude of warme “douche” heeft gekregen, maar heb je de laatste Radar aflevering gemist? Dan kan je deze altijd nog online terugkijken.

Gemiste Radar aflevering terugkijken op je laptop

Als je een aflevering van Radar gemist hebt dan zijn er verschillende mogelijkheden waarmee je deze gemiste aflevering terug kunt kijken. Zo kan je de gemiste Radar aflevering terugkijken op je laptop. Er zijn verschillende websites waarop je dit programma online kunt terugzien.

Radar online terugzien op je tablet

Daarnaast is het ook mogelijk om een gemiste Radar aflevering online terug te kijken op je tablet of je smartphone. Dit kan je doen door een van de speciale apps te downloaden. Zo kan je dus relaxed op de bank Radar online terugzien op je tablet of smarpthone.

Altijd online Radar terugkijken

Aangezien er tal van mogelijkheden zijn om een gemiste aflevering van Radar online terug te zien, hoef je eigenlijk nooit iets van dit programma te missen. Je kunt Radar altijd wel online terugkijken.