Kassa Gemist

r0-9e-586-301-12235-inhoud-kassa-achter-schermenDe laatste aflevering van Kassa gemist? Dan kun je deze online terugkijken via uitzendinggemist.org. Op deze website geven wij je tal van handige tips om een aflevering van Kassa online terug te zien. Door een gemiste aflevering van Kassa online terug te kijken, weet jij weer welke producten als beste uit de tests zijn gekomen.

Online Kassa terugzien

Het bekende consumentenprogramma Kassa bestaat al 25 jaar. In dit programma van de VARA komen tests, individuele problemen en actuele reportages aan bod. Kassa kent een aantal vaste onderdelen, zoals de Belbus, de productvergelijkingen en de viswinkel. In deze laatste wordt elke een consumentenprobleem op een satirische wijze besproken. Daarnaast kent het programma een Klachten Top 3. Hierin komen geregeld energiemaatschappijen en telecombedrijven terug. Als je dit programma graag volgt, maar een keer een aflevering hebt gemist dan kun je deze gemiste Kassa aflevering altijd online terugzien.

Altijd Kassa online terugkijken

Kassa is elke zaterdagavond rond zeven uur op Nederland 1 te zien. Als je rond dat tijdstip iets anders aan het doen was en hierdoor een aflevering van Kassa hebt gemist dan kan je deze altijd weer online terugzien. Als je een aflevering van Kassa gemist hebt dan kan je deze zelfs nog dezelfde avond na de uitzending terugkijken. Zo hoef je dus niets van dit programma te missen.

Gemiste Kassa aflevering terugkijken

Als je Kassa gemist hebt dan kun je de gemiste aflevering online terugkijken op je laptop of je smart-tv. Er zijn diverse websites waarop je een uitzending van Kassa online terug kunt kijken. Verder kun je de gemiste Kassa aflevering ook terugzien op je tablet of je smartphone. Hiervoor kun je weer een van de speciale apps downloaden. Aangezien er dus heel veel mogelijkheden zijn om een gemiste Kassa aflevering terug te kijken, hoef je helemaal niets van dit consumentenprogramma te missen.