Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS Gemist

0517_VrouwHeb je afgelopen week de aflevering van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS gemist? Dan kun je deze gemiste aflevering weer online terugkijken. Op uitzendinggemist.org geven wij je diverse handige tips waarmee je een gemiste aflevering van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS terug kunt kijken. Door een aflevering van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS online terug te kijken, mis jij niets van dit veelbesproken programma. Je kunt er dan met je collega’s of vriendinnen over meepraten.

Online Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS terugkijken

In het RTL4 programma Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS ruilen de vrouwen van twee koppels tien dagen lang van huishouden. Een lid van een koppel is een bekende Nederlander. De mannen krijgen dan tien dagen lang een andere vrouw over de vloer. De eerste vijf dagen moeten de vrouwen de regels van het huis respecteren. De laatste vijf dagen worden de rollen omgedraaid en bepaalt de tijdelijke vrouw de regels. Een aantal bekende koppels die van huishouden ruilden waren Willibrord Frequin en Gesina Lodwijkx die van huishouden ruilden met Kim Kötter en Jap Reesema, Judith Osborn en Bert van der Veer die ruilden met Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli en Robert en Claudia Schoemacher die van huishouden ruilden met Christina Curry en Ryanne van der Dorst. Als je een keer een aflevering van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS gemist hebt en deze gemiste aflevering graag wilt zien dan kan dit gelukkig altijd online.

Altijd online Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS terugzien

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een keer een aflevering van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS gemist hebt. Dit programma wordt ’s avonds uitgezonden en het kan dat je dan net aan het sporten, werken of eten was. Als je een aflevering van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS gemist hebt, doordat je met iets anders bezig was dan kun je deze gemiste aflevering op diverse manieren online weer terugkijken. Dit kan zelfs nog op dezelfde avond van de uitzending. De gemiste Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS aflevering kun je altijd online terugkijken op je laptop, tablet of smartphone. Genoeg mogelijkheden dus!