EenVandaag Gemist

defaultHeb je vanavond of gisteren een aflevering van EenVandaag gemist? Dan kun je deze gemiste aflevering altijd weer online terugkijken. Dit kan via uitzendinggemist.org. Op deze website kun je snel de gemiste aflevering van EenVandaag terugkijken.

EenVandaag online terugkijken

Door een gemiste EenVandaag aflevering online terug te kijken, ben jij weer op de hoogte van het nieuws in het binnen- en buitenland. In dit actualiteitenprogramma worden actuele nieuwsthema’s uit het binnen- en buitenland belicht. Verder wordt er ook aandacht besteed aan politiek, economie, cultuur, gezondheid en veiligheid. het opiniepanel is een bekend terugkerend onderdeel. Dit opiniepanel bestaat uit meer dan 50.000 leden die online een enquête krijgen voorgelegd over een actualiteit. EenVandaag is een programma van de AVRO en de TROS. De presentatie is afwisselend in handen van Bas van Werven, Suzanne Bosman en Pieter Jan Hagens.

Direct EenVandaag terugzien

EenVandaag is elke werkdag van 18.15 uur tot 18.45 uur op Nederland 1 te zien. Het kan wel eens voorkomen dat je een aflevering van EenVandaag gemist hebt, omdat je rond die tijd aan het sporten, eten of werk was. Als je de aflevering van EenVandaag gemist hebt en deze graag terug wilt zien dan kan je dit online doen. Dit kan zelfs nog dezelfde avond, direct na de uitzending.

EenVandaag terugkijken op je laptop of tablet

Als je een aflevering van EenVandaag gemist hebt en deze graag terug wilt zien dan kan je de gemiste aflevering terugkijken op je laptop of smart-tv. Er zijn tal van websites waarop je de gemiste aflevering terug kunt zien. Op uitzendinggemist.org geven wij je diverse tips. Verder is het ook mogelijk om een gemiste EenVandaag aflevering terug te kijken op je tablet of je smartphone. Dit kun je weer doen door een speciale app te downloaden. Kortom, er zijn dus genoeg mogelijk om een gemiste EenVandaag aflevering weer snel online terug te kijken.