Een Tegen Honderd Gemist

121828-620-463Heb je gisteren Een Tegen 100 gemist? Dan kun je deze gemiste aflevering vandaag nog online terugzien via uitzendinggemist.org. Via deze site kun je dat heel eenvoudig doen. Door de gemiste Een Tegen 100 aflevering online terug te zien, hoef je niets te missen van dit spannende spelprogramma.

Gemiste Een Tegen 100 online terugzien

Het spelprogramma Een Tegen 100 wordt uitgezonden op NPO1. In het programma moet een kandidaat het opnemen tegen honderd tegenkandidaten. Het programma wordt gepresenteerd door Caroline Tensen. Zij vuurt tal van vragen op de kandidaat en het publiek af. De honderd kandidaten moeten binnen zes seconden een antwoord geven. Wie een fout antwoord geeft of het antwoord te laat intoetst valt af. Het is de bedoeling dat de kandidaat het slim speelt en naar huis gaat met het geldbedrag. De kandidaat kan in totaal 50.000 euro winnen. Als hij het bedrag wint en er zijn nog kandidaten in het spel, dan wordt het geldbedrag over de winnaar en de tegenspelers verdeeld. Kijk je graag naar Een Tegen 100, maar heb je de laatste aflevering gemist? Dan kun je deze gemiste Een Tegen 100 aflevering altijd nog online terugkijken. Dit kan op tal van manieren.

Een Tegen 100 terugkijken op je laptop

Als je Een Tegen 100 gemist hebt, dan kan je de gemiste aflevering online terugkijken op je laptop of je smart-tv. Dit kan je onder meer doen via deze website. Een Tegen Honderd wordt altijd in de avond uitgezonden. Het kan dat je dan geen tijd had om de aflevering te zien. In dat geval kun je de gemiste Een Tegen 100 aflevering weer online terugkijken. Dit kan zelfs al op de avond van de uitzending.

Een Tegen 100 terugzien op je tablet

Je kunt een gemiste Een Tegen 100 aflevering ook online terugkijken op je tablet of je smartphone. Dit kun je doen door een van de apps te downloaden waarmee je een gemiste Een Tegen 100 aflevering online terug kunt zien. Aangezien je een gemiste Een Tegen 100 aflevering terug kunt kijken op onder meer je laptop, tablet of smartphone is er altijd wel een mogelijkheid om een gemiste Een Tegen 100 aflevering terug te zien.