DWDD Uitzending Gemist

imagesDWDD uitzending gemist? Dan kan je deze gemiste aflevering weer heel makkelijk online terugzien. Dit kan je zelfs al doen op de avond na de uitzending. Door een gemiste DWDD uitzending terug te kijken, hoef je helemaal niets te missen van dit nieuwsprogramma en kun je de volgende dag al weer gewoon met je collega’s en vrienden over het programma meepraten.

Direct DWDD uitzending terugkijken

Het kan natuurlijk gebeuren dat je een keertje een DWDD uitzending gemist hebt, omdat je die avond wat anders te doen had. DWDD wordt elke werkdag om 19.00 uur uitgezonden. Het kan heel goed dat je rond dat tijdstip aan het sporten, eten of werken was. Als je een aflevering van DWDD hebt gemist dan kun je deze gemiste uitzending gelukkig snel weer terug zien. Dit kan online, direct na de uitzending.

Online gemiste DWDD terugzien

Als je een DWDD uitzending gemist hebt dan kun je deze op verschillende manieren online weer terugzien. Dit kan je doen via je laptop, smart-tv of desktop. Er zijn tal van websites waarop je de uitzending terug kunt zien. Verder is het ook een optie om een gemiste DWDD uitzending terug te kijken via je smartphone of je tablet. Dit kan door een speciale app te downloaden. Op uitzendinggemist.org geven wij je tal van handige tips om een gemiste DWDD uitzending terug te kijken.

Altijd gemiste DWDD online terugzien

DWDD is de bekende afkorting van De Wereld Draait Door. Dit programma wordt uitgezonden van maandag tot en met vrijdag. In het nieuwsprogramma wordt de media met een scherp oog belicht. Vaste presentator is Matthijs van Nieuwkerk. Het programma kent een aantal vaste onderdelen die je niet wilt missen, zoals LuckyTV, muziekoptreden en interviews. LuckyTV is een zeer populair item. Gelukkig hoef je helemaal niets van DWDD te missen, want een gemiste DWDD aflevering kun je altijd weer online terugzien.