DWDD Aflevering Gemist

Een DWDD aflevering gemist? In dat geval kan je een gemiste DWDD aflevering heel makkelijk online terugzien. Dit kan zelfs al dezelfde avond na de uitzending. Je hoeft dus niets te missen van DWDD en je kunt de volgende dag gewoon met je collega’s of vrienden over het programma meepraten.

Gemiste DWDD aflevering terugkijken

Het kan natuurlijk heel goed voorkomen dat je een DWDD gemist hebt. Dit programma wordt elke werkdag om 19.00 uur uitgezonden. Het kan dan zijn dat je rond dit tijdstip wat anders aan het doen was, zoals eten, sporten of werken. Er is dezelfde avond wel een herhaling van DWDD op tv, maar deze is rond middernacht. Erg laat dus. Als je een DWDD aflevering gemist hebt, dan is dit helemaal niet erg. Deze gemiste aflevering kan je gewoon weer online terugzien.

Online een gemiste DWDD aflevering terugzien

Een gemiste DWDD aflevering kun je via verschillende media online terugzien. Dit kan natuurlijk via je laptop, desktop of smart-tv, maar het is ook een optie om een gemiste DWDD aflevering terug te kijken via je tablet of smartphone. Als je dit wilt doen dan kan je hiervoor een van de vele speciale apps downloaden. Via deze site geven wij je handige tips om een gemiste DWDD aflevering terug te kijken op je laptop, tv, tablet of smartphone.

Kijk DWDD online terug

DWDD is een afkorting van De Wereld Draait Door. Dit televisieprogramma wordt van maandag tot en met vrijdag uitgezonden. In het programma wordt met een scherp oog naar de media gekeken. Matthijs van Nieuwkerk is de presentator van het programma. DWDD kent vaste onderdelen die je natuurlijk niet wilt missen, zoals LuckyTV, interviews en muziekoptredens. Vooral LuckyTV is een populair item van het programma. Gelukkig hoef je dit programma niet te missen, want je kunt een gemiste DWDD aflevering altijd online terugzien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *