Dit was het Nieuws

download (3)Dit Was Het Nieuws gemist? Kijk de gemiste aflevering dan online terug via uitzendinggemist.org. Wij geven je op deze website tal van handige tips waarmee je een gemiste Dit Was Het Nieuws aflevering makkelijk en snel online terug kunt zien. In het RTL4 televisieprogramma Dit Was Het Nieuws maken twee teams satirische opmerken over het nieuws van de afgelopen week. Het programma is vergelijkbaar met een spelprogramma, waarin de twee teams de strijd met elkaar aan gaan, onder leiding van een spelleider. Echter, de puntentelling is niet echt belangrijk, maar aan het eind van het programma wordt er wel een winnaar aangewezen. Elk team bestaat uit een vaste teamleider en een wekelijkse gast. Dit Was Het Nieuws wordt gepresenteerd door Harm Edens. De vaste gasten zijn Raoul Heertje en Thomas Acda. Als je graag naar dit programma kijkt, maar een keer een aflevering van Dit Was Het Nieuws gemist hebt dan kun je deze gemiste aflevering gelukkig altijd nog online terugkijken. Dit kan je altijd, op elk gewenst tijdstip, doen.

Dit Was Het Nieuws gemist?

Je kunt een gemiste Dit Was Het Nieuws aflevering online terugkijken op je laptop, desktop of smart-tv. De gemiste aflevering is terug te zien op tal van websites. Wij geven je hier handige tips. Verder is het ook mogelijk om een gemiste Dit Was Het Nieuws aflevering online terug te kijken op je tablet of smartphone. Je kunt hiervoor een speciale app downloaden waarmee je de gemiste aflevering terug kunt zien.

Dit Was Het Nieuws Snel terugzien

Dit Was Het Nieuws wordt ’s avonds uitgezonden. Het kan dat je dan wat anders te doen had, zoals werken, uit eten gaan of sporten. Als je hierdoor een aflevering van Dit Was Het Nieuws hebt gemist dan kun je deze gemiste aflevering altijd online terugkijken. Dit kan zelfs dezelfde dag nog. De gemiste aflevering wordt na de uitzending al online gezet. Zo hoef je dus niet lang te wachten om Dit Was Het Nieuws terug te zien, maar kun je nog dezelfde avond genieten van een komische aflevering van dit spelprogramma.