De TV Kantine Gemist

Heb je afgelopen zaterdag De TV Kantine gemist? Dan kan je deze gemiste aflevering gelukkig online terugkijken. Dit kan heel eenvoudig via uitzendinggemist.org. Door een gemiste aflevering van De TV Kantine snel online terug te kijken, kun jij ook lachen om de persiflages typetjes van Carlo en Irene, zoals Roy Donders, Ali B, Lieke van Lexmond, Sylvie Meis en Addy van den Krommenaecker.

De TV Kantine online terugzien

De TV Kantine is een persiflageprogramma van Carlo Boszhard en Irene Moors. In elke aflevering persifleren Carlo en Irene bekende Nederlanders, zoals Roy Donders, Lieke van Lexmond, Ilse de Lange, Ali B, Albert Verlinde en Sylvie Meis. Ook persifleren ze bekende, internationale sterren als Robin Thicke en Miley Cyrus. Als je een keer een aflevering van De TV Kantine gemist hebt en deze gemiste aflevering graag terug wilt zien dan kan dat gelukkig online. Er zijn tal van mogelijkheden waarop je een gemiste aflevering van De TV Kantine online terug kunt zien.

De TV Kantine terugkijken op je laptop of tablet

Als je De TV Kantine gemist hebt dan kan je deze gemiste aflevering online terugkijken op je laptop of via je smart-tv. Er zijn diverse websites waarop je een gemiste aflevering van De TV Kantine online terug kunt zien. Op uitzendinggemist.org geven wij je hier een aantal handige tips over. Je kunt een gemiste De TV Kantine aflevering ook online terugkijken op je tablet of via je smartphone. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is een van de speciale apps downloaden waarmee je een gemist programma terug kunt zien.

De TV Kantine snel terugkijken

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat je een aflevering van De TV Kantine gemist hebt. Dit programma wordt op zaterdagavond uitgezonden en het kan natuurlijk dat je dan wat anders te doen had. Gelukkig wordt een aflevering van De TV Kantine al direct na de uitzending online gezet. Je kunt een gemiste De TV Kantine aflevering dus al snel terugkijken. Zo hoef je helemaal niets van dit geweldige programma te missen.