Bananasplit gemist

frans_bauer_bsHeb je laatst een aflevering van Bananasplit gemist? Dan kan je deze gemiste aflevering weer online terugkijken. Door een gemiste Bananasplit aflevering online terug te kijken, kun jij weer lachen om de grappen die met bekende en onbekende Nederlanders worden uitgehaald.

Bananasplit online terugkijken

Bananasplit is een populair programma dat al sinds 1980 door de TROS wordt uitgezonden op Nederland 1. Hierin worden gefilmde grappen getoond met een verborgen camera. In dit programma worden zowel bekende als onbekende Nederlanders flink in de maling genomen. De presentatie is in handen van Frans Bauer. Op zijn bekende Bananasplit-scooter trekt hij heel het land door om mensen in de maling te nemen. Bananasplit is een van de succesvolste programma’s van de Nederlandse tv en wordt door maar liefst drie miljoen mensen bekeken. Als je ook graag Bananasplit kijkt, maar een keertje een aflevering gemist hebt dan kan je deze gemiste aflevering gelukkig altijd nog online terugkijken.

Bananasplit terugkijken op je laptop of je tablet

Als je een uitzending van Bananasplit gemist hebt dan kan je deze gemiste aflevering op je laptop of smart-tv terugkijken. Het programma is terug te zien op verschillende websites. Op uitzendinggemist.org geven wij je diverse handige tips waarmee je de gemiste aflevering terug kunt kijken. Verder is het ook mogelijk om een gemiste Bananasplit aflevering terug te kijken via je tablet of je smartphone. Dit kun je doen door een van de vele apps te downloaden. Kortom, er zijn dus genoeg mogelijkheden om een gemiste Bananasplit aflevering terug te kijken.

Snel Bananasplit online terugkijken

Bananasplit wordt in de avond uitgezonden. Het kan natuurlijk voorkomen dat je dan net wat anders aan het doen was, zoals werken, sporten of bij vrienden op bezoek. Als je hierdoor een aflevering van Bananasplit hebt gemist dan kun je deze gelukkig al snel weer online terugzien. Dit kan zelfs nog op dezelfde avond van de uitzending.